Yuniku

Sunteți unic. Yuniku pentru dvs.

Fața dvs. este unică, cu o formă, trăsături și emoții proprii. Exprimați-vă. Definiți-vă stilul. Și sărbătoriți-vă unicitatea cu Yuniku. 


De ce Yuniku?

Yuniku este cuvântul japonez pentru „unic”. Înțelesul său este de dinamism, de intimism.

Sunt primii ochelari 3D din lume care pun vederea pe primul loc, fiind creați doar pentru dvs. Combinând tehnologia de scanare 3D cu algoritmi avansați, ochelarii Yuniku sunt proiectați ținând cont exclusiv de fizionomia și de vederea dvs.

 

Cum funcționează ochelarii imprimați 3D

Începem cu evaluarea nevoilor de vedere și a trăsăturilor faciale. Opticianul vă va scana fața, folosind software avansat pentru a calcula poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii. Acest lucru asigură nu numai cea mai bună potrivire a ramei pentru un confort de excepție, ci și cel mai potrivit model pentru fizionomia dvs. 

Următorul pas este să alegeți un model din colecția existentă. Oferind informații despre stilul dvs. de viață, dacă programul dvs. obișnuit implică lucrul în fața ecranului de computer sau antrenamente pentru atleți profesioniști, lentilele și ramele vor fi adaptate nevoilor dvs. personale.

După ce vă vedeți pe ecran purtând modelul personalizat, ochelarii pot fi imprimați 3D. Lentilele sunt tăiate cu precizie, iar rama este imprimată direct în jurul lor. Rezultatul este o experiență vizuală incredibilă și o potrivire personalizată.

 

 

Colecția Yuniku

Gama Yuniku oferă o selecție exclusivă de modele, culori și finisaje. Acestora li se adaugă o gamă de lentile premium progresive, monofocale sau pentru interior.

Ørgreen + Yuniku

Ørgreen ridică nivelul conceptului Yuniku personalizat 3D și axat pe vedere.

Ørgreen introduce 12 noi modele disponibile în 6 culori diferite, folosind cea mai avansată tehnologie de imprimare 3D din domeniu – cu rame de designer personalizate care se potrivesc oricărei fizionomii și oricărui stil de viață. Transformarea designului într-un element-cheie al platformei de vârf Yuniku.

 

 

 

Yuniku

Bucurați-vă de eleganța subtilă și de rafinamentul colecției Yuniku semnată de Hoet, care include 15 modele disponibile în 11 culori. Designul trendy este rezultatul combinării tehnicii, materialului și formei.

 

 

 

Cabrio

Căutați ceva unic și în vogă? Imprimată 3D pe platforma Yuniku, colecția Cabrio adaugă detalii cu o notă nonconformistă și cu design ergonomic la aspectul dvs. unic. Colecția include 7 modele disponibile în 5 culori.

 

 

 

UNITi

Colecția UNITi ridică standardul produselor Yuniku la nivelul următor, în conformitate cu cele mai recente cerințe ale consumatorilor de ochelari. O colecție exclusivă care combină ochelarii 3D personalizați cu brațele din titan.

 

 

 

MEYER

Designerul german Thomas Meyer a creat modele bine definite, ultra-ușoare și contemporane.      

Fidel devizei „Forma urmează chipul”, fiecare pereche de ochelari MEYER scoate în evidență trăsăturile purtătorului într-un mod aparte.

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și îmbunătățirea serviciilor. Dacă dorești să continui explorarea acestui site, ne permiți să folosim cookie-uri.

Pre-loader