Termeni si conditii

Informatii despre site

Site-ul web OpticaVedere.ro este administrat de Vedere Srl cu sediul social in Str breaza nr 8, sector 3 Bucuresti, numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J40/4538/2002, Ro14665314, IBAN: RO10INGB0000999907513187 ING BANK. 

Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului OpticaVedere.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta ale termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.

OpticaVedere.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor din prezenta pagina iti exprimi acordul pentru a primi comunicari sau oferte in scop comercial din partea Vedere Srl . Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personale ale Vedere Srl. Te poti dezabona oricand de la primirea acestor mailuri accesand linkul de dezabonare din partea inferioara a mailurilor primite sau marcand mailul ca si spam sau trimitand un mail catre office@opticavedere.ro cu subiectul Dezabonare.

Drepturile de autor

Informatiile publicate pe OpticaVedere.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Vedere Srl care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@opticavedere.ro

Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul OpticaVedere.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea Vedere Srl - administrator site, respectiv prin telefon sau email. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii nu echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii, in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora. Magazinul online Optica Vedere nu oferă nicio pereche de ochelari gratuită sau având preț 0 lei (zero). Orice greșeală de procesare a comenzii se va discuta împreună cu clientul în decurs a 48 ore iar comanda va fi schimbata cu prețul corect.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 3 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi. Termenul de procesare a comenzii este de 1-3 zile lucratoare.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Limitare raspundere OpticaVedere

Site-ul OpticaVedere.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului OpticaVedere.ro, in totalitate sau partial.

Politica de livrare

OpticaVedere preia costurile pentru expedierea și returnarea produselor, astfel livrarea este gratuită.

După ce ați plasat comanda și aceasta a fost procesată, veți primi un e-mail de confirmare de la OpticaVedere.ro. Acest e-mail va conţine informaţii privind expediţia şi procedura de urmărire a acesteia.

Puteți urmări comanda și descărca factura din contul de client accesând linkul Istoric și detalii comenzi, după logare. Dacă nu aveți cont, puteți urmări comanda accesând linkul Urmărire comandă.

 

Politica de retur

Pentru retur va rog sa trimiti un email la adresa office@opticavedere.ro

 

CE TREBUIE SA MAI STIU REFERITOR LA RETURUL DE PRODUSE?

Optica Vedere oferă retur gratuit pentru clienții săi pentru primul produs returnat.

Incepand cu cel de-al doilea produs returnat, costul de retur este suportat de catre Client.

Procedura se poate efectua in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care Clientul intra in posesia fizica a produsului.

 

  Garantii

  Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

  Garantia este o obligatie legala a vanzatorului (garantie legala de conformitate)

  Garantia este de doi ani de zile, de la data achizitiei.

   

  Politica de confidentialitate

  Optica Vedere apreciază încrederea pe care o manifestați navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau înscriindu-vă pe forumul nostru, de aceea dorim să vă asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părți baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale.

  Informațiile cu caracter personal ale clientului/utilizatorului pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

  Conform cerințelor Regulamentului European privind Protecția Datelor cu Caracter Personal (The General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679),

  Vedere Srl are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

  Prelucrarea datelor este realizata de catre Vedere Srl.

  Scopul colectării datelor este:

  ◆ Răspunsul la solicitările transmise pe email sau telefonic, cu privire la produsele și serviciile noastre

  ◆ Utilizarea forumului de discuții

  Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele solicitate, aveți și posibilitatea de a folosi alte modalități de contact.

  În cazul în care este necesar, vom externaliza către alte companii anumite sarcini contribuind la serviciile noastre în numele nostru, în cadrul acordurilor de prelucrare a datelor. Este posibil, de exemplu, să furnizăm date cu caracter personal către agenți, contractori sau parteneri autorizați pentru găzduirea bazelor noastre de date, a site-ului web, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a vă trimite informațiile pe care ni le-ați solicitat.

  Tertii care au acces la aceste date sunt Magazinele Partenere Optica Vedere, companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing. 

  Vom partaja sau permite accesul la astfel de informații NUMAI furnizorilor externi de servicii după cum este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre. Aceste informații nu pot fi utilizate de către furnizorii externi de servicii pentru orice alte scopuri și sunt obligați prin contract să respecte confidențialitatea datelor personale încredințate.

  In cazul plasarii unei comenzi, prelucrarea datelor este realizata de catre Vedere Srl

  In scop de marketing, au acces la date platformele Facebook, Google, Mailchimp. Pentru livrarea comenzii, datele sunt accesate de catre firmele de curierat.

  Date de trafic colectate: adrese IP.

  Toate transferurile de date cu caracter personal către terțe părți vor fi efectuate cu notificarea dumneavoastră anterioară și, după caz, cu acordul dumneavoastră. Orice transferuri de date cu caracter personal în alte țări decât cele pentru care a fost luată o decizie de adecvare în ceea ce privește nivelul de protecție a datelor de către Comisia Europeană, după cum este prezentat la adresa http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm, au loc pe baza unor acorduri contractuale ce utilizează clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Europeană sau alte garanții corespunzătoare, în conformitate cu legea în vigoare.

  Drepturile utilizatorului

  Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Departamentul relații cu Clienții, la adresa de e-mail office@ opticavedere.ro
  De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

  Dreptul de intervenție asupra datelor se aplică pentru:

  ◆ rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  ◆ transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;
  ◆ notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

  Revizuiri ale politicii

  Optica Vedere poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste politici prin actualizarea acestora. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați aceasta pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință Condițiile de Utilizare actualizate.

  Protectia datelor

  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de Vedere Srl, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

   

  Politica Cookies

  Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor fac acest lucru.

  Ce se înțelege prin cookie-uri?

  Cookie-ul este un fișier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează în calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când îl vizitați. Datorită cookie-urilor, site-ul reține, pe o perioadă de timp, acțiunile și preferințele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor și alte preferințe de afișare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceți ori de câte ori reveniți la site sau navigați de pe o pagină pe alta.

  Cum folosim cookie-urile?

  Site-ul nostru (inclusiv varianta pentru dispozitive mobile) folosește atât cookie-uri de sesiune cât și cookie-urile persistente. Cookie-uri de sesiune vă permit să navigați de la o pagină la alta în cadrul site-ului nostru, precum și reținerea oricăror informații pe care le introduceți. Un cookie de sesiune este șters atunci când închideți browserul sau după o perioadă scurtă de timp. Cookie-uri persistente permit site-ul nostru să-și amintească preferințele și setările dvs. atunci când vizitați site-ul nostru în viitor. Cookie-uri persistente expiră automat după o anumită perioadă de timp. Cookie-urile sunt utilizate în următoarele moduri pe site-ul nostru:

  Google Analytics, Adwords - folosim serviciul Google Analytics pentru a afla informații despre modul în care utilizați site-ul nostru. Folosim aceste informații pentru a compila statistici și pentru a ne ajuta la îmbunătățirea site-ului nostru. Google utilizează cookie-uri, ca parte a acestui proces, pentru a colecta informații anonime, inclusiv numărul de vizitatori, proveniența, paginile vizitate și durata de timp petrecută pe site-ul nostru.

  Facebook Pixel - in vederea optimizarii interactiunii dvs cu continutul online 

  Autentificare - folosim cookies de sesiune pentru a vă permite să utilizați serviciile care necesită autentificare.

  Versiune pentru dispozitive mobile - folosim cookies persistente și cookies de sesiune pentru a permite funcționarea eficientă în funcție de dispozitivul folosit și pentru amintirea preferințelor și setărilor (de exemplu, schimbarea navigării implicite mobil/desktop).

  Acceptul de utilizare cookie - pentru a memora opțiunea dumneavoastră, folosim un cookie valabil timp de 3 luni.

  Cum puteți controla cookie-urile?

  Puteți controla și/sau șterge cookie-urile după cum doriți – pentru detalii, consultați site-ul allaboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceți acest lucru, este posibil să fiți nevoit să setați manual unele preferințe, de fiecare dată când vizitați site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opțiuni să nu funcționeze.

  Continuând să utilizați site-ul nostru, fără a schimba setările, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor așa cum este descris mai sus.

  Acest site utilizeaza cookie-uri

  Acest site foloseste cookie-uri. Prin acceptarea acestor termeni si conditii va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679.

   

   Garantia produselor

   Toate produsele beneficiază de o garanţie de 2 ani de zile. Garantia produselor Termenii si conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale: ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Perioada de garantie este mentionata in certificatul emis de producator / importator si incepe sa curga de la data inscrisa in factura de achizitie.

   Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care s-a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate sau s-a predat produsul persoanei desemnate de catre acesta pana la data aducerii produsului in stare normala de utilizare, respectiv data notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator.

   Responsabilitatile clientului

   Conditiile de garantie nu se aplica pentru problemele sau daunele cauzate de client sau in circumstante cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele:

   • • s-a intervenit asupra produsului, a fost reparat si / sau modificat de personal neautorizat;
   • • numarul de serie al produsului, componentele sau accesoriile au fost modificate, anulate sau eliminate;
   • • sigiliile pentru garantie au fost rupte sau schimbate;
   • • produsul prezinta defecte fizice: lovituri, crapaturi, ciobiri, rugina sau prezinta urme utilizare in conditii neadecvate

   Mentiuni importante

   Pierderea certificatului de garantie, precum si deteriorarea, stergerea sau pierderea etichetei care contine datele de identificare ale produsului (S/N, IMEI etc.) pot duce la pierderea garantiei. In cazul in care nu ai primit alaturat facturii sau pe email certificatul de garantie aferent acesteia il poti solicita oricând la adresa de e-mail office@opticavedere.ro. Pentru a va retrimite certificatul de garantie este necesar sa ne comunicati: numar factura, titular, adresa de mail. Garantia produselor nu este transmisibila, exista obligatie contractuala doar fata de titularul facturii de achizitie.

    

   Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și îmbunătățirea serviciilor. Dacă dorești să continui explorarea acestui site, ne permiți să folosim cookie-uri.

   Pre-loader