Optica Vedere

Tu ești pe primul loc! Alături de performanță.

Suntem cu ochii pe tine — pentru că, în locațiile noastre, tu ești în centrul atenției. 

Optica Vedere s-a născut în 2002 din dorința de a face lucrurile diferit. Pentru noi toți, văzul e un simț fundamental, care ne ajută atât să ne orientăm în viață, cât și să ne bucurăm de claritatea momentelor alături de cei dragi.
Noi suntem aici și ne dorim ca tu să vezi lumea cu ochi mai frumoși. Consultațiile Optica Vedere sunt o experiență. În toate locațiile noastre din București, îmbinăm profesionalismul cu atmosfera unei ieșiri la o cafea cu un prieten. Dar unul avizat!
Oferim ședințe 1 la 1 pentru adulți și copii, cu specialiști, în funcție de nevoile tale. Vrem să te simți și să arăți fenomenal! De aceea, îți vom recomanda rame si ochelari de soare, de calitate, care sa te avantajeze din toate punctele de vedere.
Și pentru că suntem mari fani sustenabilitate și conservare, oferim un serviciu de revizie a ochelarilor. Vrem să te bucuri cât mai mult de ei, așa că o revizie periodică e foarte importantă. Și nu durează mai mult de 15-30 de minute. Iar o lentilă curată îți îmbunătățește vederea cu 30%, deci igiena ochelarilor e esențială.Știai că aproape jumătate din populația globului suferă de probleme de vedere?

La Optica Vedere, noi suntem pasionați de prevenție și vrem să fim comunitatea ta de încredere, unde vii cu drag pentru a menține o vedere sănătoasă. Aici ne luăm timpul necesar, dar îți respectăm și ție timpul, așa că oferim consultații de 15 și 30 de minute, pentru a ne asigura că am explorat toate posibilitățile și ți-am prezentat cele mai bune soluții.
 
Ne găsești la Baba Novac, Iancului, Sebastian, Spitalul West Eye, Dristor-Camil Ressu și pe Strada Tunari, la Optica Vedere Boutique.
 

Și bineînțeles, te așteptăm să probezi ochelari!

Ochelarii te ajută să îți îmbunătățești vederea, sigur, dar în același timp îți completează stilul și devin parte din tine. O să-i porți peste tot! Prin urmare te asigurăm ca o să găsești pe rafturile nostre branduri cunoscute dar și unele mai nișate, menite să evidențieze personalitatea ta. Aici, tu decizi ce te reprezintă și îți completează stilul individual mai bine, cu ajutorul prietenilor tăi avizați — noi.
 

Hai să vorbim!

 Optica Vedere

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și îmbunătățirea serviciilor. Dacă dorești să continui explorarea acestui site, ne permiți să folosim cookie-uri.

Pre-loader