Programează o consultație

Lucrurile bine făcute necesită timp și implicare. Aceasta este abordarea noastră când vorbim de un consult al ochilor tăi.

Știai că o consultație făcută corect durează mai mult de 5 minute?

Indiferent că vorbim despre un control de rutină sau unul mai complex, important este ca specialistul tău să îți ofere soluții personalizate pentru problemele tale vizuale!

Pentru acest lucru comunicarea specialist-pacient este principalul pilon de abordare la Optica Vedere. Lasă-te pe mâna specialistului și pas cu pas te asigurăm că vom avea grijă ca tu să vezi bine! Mai jos ai un video de 3 minute în care specialistul nostru îți exemplifică cum realizăm un consult oftalmologic, corect, la Optica Vedere!

Văzul copilului tău este important pentru noi și tocmai din acest motiv medicul nostru specialist îți stă la dispoziție. Un cadru prietenos în care copilul tău se simtă în largul lui iar tu fii sigur te-ai alăturat echipei potrivite.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și îmbunătățirea serviciilor. Dacă dorești să continui explorarea acestui site, ne permiți să folosim cookie-uri.

Pre-loader