VOUCHER 200 LEI

  1. Organizatorul campaniei: 

Campania VOUCHER 200 LEI este organizată de SC VEDERE S.R.L. cu sediul în strada Breaza nr.8, sector 3, București, înregistrată la Registrul Comerțului cu J40/4538/2002 având cod unic de înregistrare RO14665314 în calitate de organizator, denumită în continuare “Organizator”

2. Denumirea campaniei: 

VOUCHER  200 LEI 

3. Durata campaniei: 

 Campania se desfășoară în perioada 1.05.2023-31.08.2023.

4. Zona de desfăşurare a campaniei:

Campania VOUCHER  200 LEI  se desfășoară pe teritoriul României, în cadrul locatiilor Optica Vedere.

5. Participanții la campanie: 

  • Organizator: SC VEDERE SRL
  • Client/Pacient: orice persoană cu vârsta peste 18 ani, cetățean român sau străin.
  • Clienții vor fi înscriși automat la newsletter-ul Optica Vedere și pot primi email legat de campanii active


6. Produsele implicate în derularea campaniei:

Produse participante:  În cadrul campaniei sunt implicate urmatoarele produse: ochelari de soare pentru adulti, lentile aeriene de soare cu și fară dioptrie; în limita stocului disponibil.

7. Mecanismul campaniei:

Cu acest voucher în valoare de 200 lei se pot achiziționa produsele amintite la punctul 6. ATENȚIE!! Voucherele NU se cumulează  și NU fac obiectul altor campanii promoționale existente. Suma minima pentru achizitia de produse este 201 lei. Deasemenea, voucherele au un termen de valabilitate de 30 de zile, de la data inscripționată  pe spatele acestora sau de la data descărcarii de pe opticavedere.ro . 

8. Încetarea campaniei:

Campania va înceta de drept la data de 31.08.2023 

9. Regulamentul campaniei:

Regulamentul campaniei  este disponibil  online pe www.opticavedere.ro/regulamente și în cadrul locațiilor Optica Vedere. Prin participarea la această campanie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament și al legislației aplicabile pe teritoriul României. În cadrul Campaniei nu pot participa angajații S.C. VEDERE SRL si nici rudele de gradul I ale acestora.

 

Optica Vedere 

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și îmbunătățirea serviciilor. Dacă dorești să continui explorarea acestui site, ne permiți să folosim cookie-uri.

Pre-loader