OPTICA VEDERE

BOUTIQUE

CONCEPT

Founder image

Când e vorba de ochelari, noi credem că cel mai bine e să probezi! O întălnire față în făță îți dă acest prilej printr-o simplă programare în locația
Optica Vedere Boutique.

De ce să pierzi timpul cu formulare de retur când poți să descoperi ce anume te avantajează, direct de la consultanții noștri. 60 de minute în care poți savura liniștit un espresso într-un cadru intim înconjurat de sute de rame și asistat de oameni avizați. ​

Tu, ești unic prin urmare alegerile tale trebuie să-ți reprezinte stilul, personalitatea și nu în ultimul rând să te avantajeze.Funcțional și estetic este echilibrul de care ai nevoie atunci când te hotărăști că vrei o nouă pereche de ochelari de vedere sau soare.

Product image

De la cele mai cunoscute branduri până la unele mai nișate, selecția noastră este atent realizată iar colecțiile noi își găsesc locul de fiecare dată pe rafturile boutique-ului. 

Alături de tine în această experiență sunt Mihaela și Adrian iar deciziile luate împreună cu ei cu siguranță vor fi în avantajul tău! Iar pentru a fi totul cât mai comod, putem trimite oricând o mașină care să te aducă fix în fața locației noastre.

Product image
BLACKFIN

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și îmbunătățirea serviciilor. Dacă dorești să continui explorarea acestui site, ne permiți să folosim cookie-uri.

Pre-loader