Back to school by Optica Vedere

1. Organizatorul campaniei: 

  Campania BACK TO SCHOOL este organizată de SC VEDERE S.R.L. cu sediul în strada Breaza nr.8, sector 3, București, înregistrată la Registrul Comerțului cu J40/4538/2002 având cod unic de înregistrare RO14665314 în calitate de organizator, denumită în continuare “Organizator”.

  2. Denumirea campaniei: 

  BACK TO SCHOOL

  3. Durata campaniei: 

   Campania se desfășoară în perioada 01.09.2022-30.09.2022.

  4. Zona de desfăşurare a campaniei:

  Campania BACK TO SCHOOL se desfășoară pe teritoriul României, în cadrul locatiilor Optica Vedere.

  5. Participanții la campanie: 

  • Organizator: SC VEDERE SRL
  • Client/Pacient: orice persoană cu vârsta  peste 18 ani, cetățean român sau străin.

   

  6. Produsele implicate în derularea campaniei:

  Produse participante:  Lentile MiYOSMART și următoarele rame de ochelari: Vogue Eyewear Kids, Ray Ban Junior, Emporio Armani Kids, Success, Clark Kids, Stella McCartney Kids, Centrostyle Kids, Polar Kids, Puma Junior.

   

  7. Mecanismul campaniei:

  Pacientii copii trebuie să prezinte o rețetă cu recomandarea, unui medic oftalmopediatru, de a purta design-ul de lentile MiYOSMART. La plasarea unei comenzi în cadrul locațiilor Optica Vedere, pacientul achită prețul lentilelor MiYOSMART plus manopera 50 lei și primește CADOU, la alegere, o ramă de ochelari din cele amintite la punctul 6-Produse implicate în derularea campaniei.

  8. Încetarea campaniei:

  Campania va înceta de drept la data de 30.09.2022-aceasta fiind ultima zi de înscriere.

   

  9. Regulamentul campaniei:

  Regulamentul campaniei  este disponibil  online pe www.opticavedere.ro/regulamente și în cadrul locațiilor Optica Vedere.

   

  Prin participarea la această Campanie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament și al legislației aplicabile pe teritoriul României.

  În cadrul Campaniei nu pot participa angajații S.C. VEDERE SRL si nici rudele de gradul I ale acestora.

   

  Optica Vedere 

  Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și îmbunătățirea serviciilor. Dacă dorești să continui explorarea acestui site, ne permiți să folosim cookie-uri.

  Pre-loader