MiYOSMART

Împreună, putem combate miopia la copii

Ce este MiYOSMART?

Vreau o consultație

Am deja o rețetă

Dr. Mara Pop & Amalia Enache - despre MiYOSMART

Se estimează că 5 miliarde de oameni, adică jumătate din populația globală, ar putea fi afectați de miopie până în anul 2050.

Miopia este o preocupare globală. Rata anuală a progresiei miopiei este cel mai des întâlnită la copii sub vârsta de 10 ani. Ratele de progresie semnificativ mai mari pot fi observate în special la copiii cu miopie forte. Dacă nu este tratată, miopia poate duce la probleme de vedere pe termen lung. Dar, împreună putem combate miopia la copii.

O lentilă oftalmică premiată și revoluționară. Acestă lentilă revoluționară bazată pe tehnologia brevetată Defocus Incorporated Multiple Segments (D.I.M.S.) (segmente multiple încorporate de defocalizare), a fost dezvoltată în cooperare cu Universitatea Politehnică din Hong Kong în anul 2014. Lentilele MiYOSMART sunt ușor de prelucrat și de montat în ramele de ochelari, la fel ca în cazul lentilelor monofocale convenționale. În anul 2018, MiYOSMART a câștigat Premiul de Aur, Marele Premiu și Premiul Special de Aur al Expoziției Internaționale de Invenții din Geneva, Elveția. În anul 2020, a câștigat premiul Silmo d'Or în categoria ”Vedere” la Târgul de optică Silmo de la Paris.

O tehnologie revoluționară.
Datorită tehnologiei D.I.M.S., lentila corectează viciul de refracție pe întreaga sa suprafață și are o zonă de tratament în formă de inel pentru a încetini progresia miopiei. Alternarea zonei de focalizare și a zonei de defocalizare oferă o vedere clară și gestionează miopia simultan.

Programează o consultație

Despre MiYOSMART - Dr. Mara Pop & Amalia Enache 

Am deja o rețetă. În scurt timp un specialist Miyosmart de la Optica Vedere te va contacta


LOCAȚII OPTICA VEDERE

Dristor-Baba Novac
Dristorului 81-88
0722 664 455

Indicații de orientare

Iancului
Mihai Bravu 126
0729 883 675

Indicții de orientare

Sebastian
Mihail Sebastian 23E
0749 185 503

Indicații de orientare


Spitalul West Eye
Calea Vitan 137 - 139
0726 340 229

Indicații de orientare

Dristor-Camil Ressu
Camil Ressu 4
0741 767 574

Indicații de orientare

Optica Vedere
Boutique
Tunari 1
0745 665 664

Indicații de orientare

    Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și îmbunătățirea serviciilor. Dacă dorești să continui explorarea acestui site, ne permiți să folosim cookie-uri.

    Pre-loader